Coronaviruset..

Pro Defending planerar för att sommarens och höstlovets fotbollsskolor ska genomföras och vi tar därför emot anmälningar som vanligt.

Om vår fotbollsskolor inte kan genomföras, kommer du att få full återbetalning på din redan inbetalda faktura.

Pro Defending följer löpande utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. På grund av Coronaviruset kommer Pro Defendings fotbollsskolor gennemföras med restriktioner och anpassningar 

Deltagarena på våra fotbollsskolor ska vara extra uppmärksamma på symptom som andingssvårigheter, feber och hosta. Känner man sig sjuk, ska man såklart inte träna. 

Pro Defending följer grundligt rekommendationer och hygienprinciper och ber därför samtliga deltagare om att vara noga med handhygienen under veckans fotbollsskola. 

Vi ber även alla som deltar om att namnmärka sina vattenflaskor under första dagen. 

Lunch äter varje deltagare tillsammans med sin egna grupp och med rekommenderat avstånd.

Läs mer..

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

* Antalet anmälda platser är begränsade till 45 deltagare på grund av Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På grund av coronaviruset önskar vi att alla vuxna lämnar era barn vid planen, då det i andra fall lätt överskrider Folkhälsomyndighetens rekommendationer med antal på max 50 personer. Vi har full förståelse för föräldrars önskemål om att få se sitt/sina barn spela fotboll, vilket vi såklart vill kunna uppfylla. Det finns därför möjlighet för att se med under träningarna utanför planen på andra sidan staketet, men tyvärr får man inte vistas bland skolans deltagare under dagen. *

Läs mer..

Folkhälsomyndighetens rekommendationer

 

Pro Defending Sverige

kontakta@prodefending.se

070 279 41 90