top of page

våra värderingar

Vision

I professionella fotbollsklubbar finns det vanligtvis en målvaktstränare, en fysisk tränare och en assistent tränare. Frågan är, var är den defensiva tränaren? Varför fokuseras det inte på den här positionen med samma professionalism och noggrannhet som på de andra positioner?

 

Här vill Pro Defending göra en förändring och började därför specialisera sig på professionell försvarsträning.

expandering

Pro Defending har sedan lanseringen expanderats och håller nu även i mittfältsträningar, anfallsträningar, sprintträningar samt fotbollsskolor på hög professionell nivå.

För att möjliggöra detta är Pro Defendings tränarteam sammansatt av tidigare professionella fotbollspelare med erfarenhet från Premier League, Bundesliga, La liga, danska Superligan och olika landslag.

Kapaciteten för utveckling

De anknutna tränarna är både i defensiva och offensiva positioner vilket gör att prodefending.se nu är den ultimata professionella fotbollsträningsplattformen.

Vi i Pro Defending menar att kapaciteten för utveckling bygger på glädjen i spelet, eftersom glädjen föder lusten. Hos oss är det viktigt att barnen har kul samtidigt som de spelar. Utan lust är det svårt att utveckla sig som fotbollspelare. 

Anders Brian nielsen

Adm Direktör

Tidligare proffesionell fotbollspelare i den danska och holländska ligan. 

Sponsrad av

moonstar logga.jpg
bottom of page